wie is elsie?

elsie is een startende onderneming die de styling verzorgt voor verschillende evenementen zoals: borrels, diners, bruiloften en verjaardagen, maar ook voor kleine tot middelgrote festivals. Ze houdt van bloemen en een goed diner. De styling tijdens borrels en diners is net zo belangrijk als de happen en dranken. Als alle elementen in harmonie zijn, zorgt dit voor de perfecte sfeer!

Lisanne van Elsen – oprichter elsie

Tijdens mijn studie Communicatie speelde ik al met het idee om een eigen bedrijf te starten. Ik heb zelf altijd genoten van een goed feestje! Ik was tijdens mijn studie druk bezig met het stylen van dinertafels tijdens Kerstmis of etentjes met mijn vriendinnen, maar ook het aankleden van feestjes en verjaardagen. Jarenlang heb ik als vrijwilliger bij festivalorganisaties geholpen met de decoratie van het festival.

WhatsApp Image 2019-05-16 at 15.11.33